CD Projekt RED er store fans av Red Dead Redemption 2

Cyberpunk 2077 skal bli like raffinert som Rockstars stortittel, sier studioet.

Espen Jansen/Gamer.no

Red Dead Redemption 2 har som ventet tatt verden med storm, og dette har selvsagt heller ikke forbigått i stillhet blant andre spillutviklere der ute. En av disse er CD Projekt RED, som henter inspirasjon fra spillet til sin egen kommende stortittel.

Blant andre nettstedet VG247 har gravd litt i transkripsjonen til en tale til investorer som CD Projekt RED avholdt forrige uke, hvor Rockstars stortittel ble nevnt – og hyllet.

– Vi streber etter å gi ut spill som er like raffinerte som Red Dead Redemption 2, og nyere Rockstar-spill generelt. Det spillet er forresten glimrende, og vi heier på det. Fantastiske anmeldelser, fantastiske salg, sa CD Projekt RED-sjefen Adam Kiciński.

Mener spillere fokuserer mer på hit-spill

Cyberpunk 2077 vil hente en viss inspirasjon fra Red Dead Redemption 2, ser det ut til.
CD Projekt RED

Kiciński legger til at spillets suksess presser dem til å selv gi gass når det gjelder sin egen kommende storsatsing.

– Hva lærer det oss? Vel, det lærer oss at vi må gi ut ekstraordinære spill, og det er nettopp det vi akter å gjøre. Det ser ut som om spillere fokuserer mer og mer på hit-titler, sa CD Projekt RED-sjefen.

Utover dette ble det ikke delt så mange flere opplysninger om Cyberpunk 2077, men som PlayStationLifestyle meldte kom studioet med litt mer informasjon om spillets størrelse nylig.

I et svar på et spørsmål fra en fan på Facebook som handlet om spillets areal svarte studioet at Cyberpunk 2077 vil ha mange bygninger med flere etasjer som kan utforskes og som huser manger aktiviteter.

Dermed vil spillet kunne romme mye mer innhold enn om alt hadde foregått på én flate, slik som i The Witcher 3, sier utvikleren. Dette underbygger det vi allerede vet, at Cyberpunk 2077 blir det største prosjektet til studioet noensinne.

Les også: Dette er vår sniktitt på Cyberpunk 2077 »

Siste fra forsiden