CDV gir ut Hammer & Sickle

Tyske CDV har kunngjort at de vil gi ut Nival sitt taktiske rollespill Hammer & Sickle, hvor du får spille russisk spion.

CDV har for første gang på lang tid kunngjort at de vil gi ut et spill som ikke er et sanntidsstrategispill. Hammer & Sickle, fra Nival og Novik & Co, er et taktisk rollespill hvor vi loves stor frihet og en åpen spillverden som ikke minner alt for mye om det vi får servert i vanlige rollespill. CDV forteller at de vil lansere spillet i løpet av året, men spesifiserer ikke når.

Hammer & Sickle foregår i den britisk-amerikanske delen av Tyskland i 1949, i en tid hvor de stadig økende politiske uenighetene mellom NATO-landene og Sovjetunionen fører til at spenningen i verden er i ferd med å stige. Du spiller en russisk spion som avdekker en politisk konspirasjon som kan få fatale konsekvenser for verdens sikkerhet.

Dine overordnede i Moskva har imidlertid ikke tid til deg, så du må samle sammen bevismateriale og komme deg ut av Bayern på egenhånd. Hvordan du gjør dette er opp til deg - spillet setter få begrensninger, og den eneste måten du kan tape på er om helten din dør. Du må alltid være på vakt, og velge hvem du skal stole på med omhu.

For å lykkes trenger du både våpen, forkledninger, papirer, medhjelpere og et sted å sove om natten. I tillegg må du ha penger, og disse kan du få fatt i ved hjelp av ærlig arbeid eller alternative metoder. Handlingene dine påvirker spilluniverset, og om du begynner å skyte løs midt i en by, risikerer du ikke bare økt vakthold i fremtiden, men også økt spenning mellom supermaktene.

Siste fra forsiden