CDV kunngjør Blitzkrieg: Rolling Thunder

CDV har nylig kunngjort den andre ekspansjonspakken til Blitzkrieg, som blant annet vil komme med en kampanje sentrert rundt den amerikanske generalen Patton.

Fjorårssuksessen Blitzkrieg er nå i ferd med å få en ny ekspansjonspakke. Tidligere i år ble den første pakken (Burning Horizon) lansert, og denne fikk rimelig god kritikk på tross av at utviklerne hadde fjernet hele flerspillerkomponenten fra originalspillet. Nå har CDV kunngjort ekspansjonspakke nummer to: Rolling Thunder.

Denne ekspansjonspakken skal etter planen lanseres i løpet av årets fjerde kvartal, og vil komme med en kampanje på 18 oppdrag. Denne kampanjen vil følge en av de store strategene på amerikansk side i krigen, nemlig General Patton. Spillere vil få følge den kjente generalen gjennom syv land, og ta del i en rekke kjente slag, som for eksempel Operation Husky.

For øyeblikket er dette alt CDV ønsker å offentliggjøre om denne ekspansjonspakken, men vi får utvilsomt mer informasjon om den etter hvert som utgivelsen nærmer seg. Det er kanskje også verd å nevne at Blitzkrieg får en ordentlig etterfølger til neste år, og at denne tar steget inn i 3D.

Siste fra forsiden