CDV kunngjør Mission Barbarossa

CDV har kunngjort de første detaljene rundt Mission Barbarossa, en ny ekspansjon til det populære sanntidsstrategispillet Blitzkrieg.

Mission Barbarossa omhandler den tyske invasjonen av Sovjetunionen som hadde kodenavnet Unternehmen Barbarossa og var tidenes største militæroperasjon på land. Denne startet 22. juni 1941, og skulle vise seg å bety begynnelsen på slutten av den tyske frammarsjen under andre verdenskrig. På tross av at det invasjonen gikk etter planen i starten viste det seg nemlig at russerne ble hardere å knekke enn den tyske militærledelsen hadde forutsett, spesielt etter at de fikk god hjelp av nådeløse kong Vinter.

Mission Barbarossa skal etter planen lanseres i april, og inneholder en kampanje med ni oppdrag, i tillegg til to ekstra, enkeltstående oppdrag. Som vanlig i denne serien har utviklerne fokusert på at alt skal være så historisk korrekt som mulig, og de har prøvd å gjenskape noen av de viktigste slagene fra invasjonen av Sovjet. Ekspansjonspakken kommer med 28 nye enheter og en haug nye teksturer, og er kompatibel med originalversjonen av Blitzkrieg, samt Burning Horizon og Rolling Thunder.

Siste fra forsiden