Celtic Kings: The Punic Wars

En video fra det kommende strategi/rollespillet Celtic Kings: The Punic Wars ble i dag lagt ut på den offisielle hjemmesiden. Filmen viser noen slåssescener hvor kolossale armeer flyr i tottene på hverandre mens krigselefanter brøler.

Celtic Kings: The Punic Wars utvikles av Haemimont og de forsøker å tiltrekke seg både sanntidsstrategi- og rollespillere. Singleplayer-delen kan spilles i to moduser, en for den strategiske typen og en for den eventyrlystne. I tillegg kommer The Punic Wars med en strategisk multiplayer-del tilpasset tradisjonelle sanntidsstrategispillere.

Gameplayet i den strategiske delen skal gi en ny dimensjon til sjangeren. Det skal være veldig lett å starte spillet, men en mengde nye ting å utforske. Spillet fortsetter tradisjonen fra det kritikerroste Celtic Kings: Rage of War, men dette er ingen tilleggspakke. Her blir spilleren sendt tilbake til de historiske krigene mellom Roma og Karto som varte fra år 246 til 146 f.Kr. Du vil også oppleve de kjente feltogene til Hannibal og Scipio Africanus.

Det er ikke fastsatt hverken noen utgiver eller utgivelsesdato for dette spillet enda. Vi kommer tilbake mer mer info så snart vi har det. Videoen kan lastes ned fra det offisielle nettstedet.

Siste fra forsiden