Championship Manager 03/04

Championship Manager sesong 03/04 er på vei til trykkeriet og alt er i rute frem mot lanseringen 21. november i Norge. Sports Interactive lanserer samtidig en fersk spillbar demostrasjon. I demoen som slippes i løpet av dagen kan du spille en halv sesong.

Det desidert mest populære fotballmanager-spillet noensinne er tilbake med nok en sesongoppdatering. Årets oppdatering kommer med en stor bunke nye funksjoner og forbedringer. Inkludert er fire nye ligaer, redigeringsverktøy for databasen, mulighet for å titte på lagrede kamper og oppdaterte spillere, lag og turneringer for 2003/2004-sesongen.

Spillet har nå ligaer fra 43 land og tilbyr dermed totalt over 100 divisjoner, en database på over 200 000 spillere fra hele verden. Statistikken for hver spiller er basert på en dyptgående undersøkelse gjort av 2 500 mennesker. Også denne gangen har den tidligere Liverpool-spilleren Ray Houghton bidratt som konsulent for å gjøre spillet så nøyaktig og realistisk som mulig. Utvikleren lover at sesong 2003/2004 blir den mest vanedannende så langt i seriens historie.

Siste fra forsiden