Chaos League (franskspråklig versjon)

Cyanide har nylig gitt ut en demo av deres kommende sportstrategispill, Chaos League. I dette spillet er det kun én ting som gjelder: Å vinne. Om det krever en liten massakre, er det bare en bonus.

Chaos League omhandler en blodig lagsport som minner litt om amerikansk fotball eller rugby. Regelen er enkel: Ta kontroll over ni lagkamerater og plasser ballen i motstanderens målzone for å få poeng. Høres enkelt ut, ikke sant? Vel, problemet er at motstanderen er tungt bevæpnet, og ikke er fornøyd før dine spillere ligger blodige igjen på banen med brukket ryggrad og løsrevne armer og bein.

Spillet foregår i et fantasyunivers hvor en rekke raser lever sammen, og du får kontroll over alt fra levende døde til orker, mennesker og alver. I motsetning til de fleste andre sportsspill fokuserer Chaos League mer på strategi enn dribleferdigheter og liknende, og kontrollene minner derfor mye om dem du finner i sanntidsstrategispill.

Som manager for laget ditt får du også ansvar for å kjøpe og selge spillere, og trene de individuelle spillerne opp fra spinkle puslinger til veritable drapsmaskiner. Spillerne i Chaos League kommer fra ti ulike raser, og er fordelt på 70 typer (inkludert monstre og stjernespillere). I tillegg kan du kjøpe inn utstyr og over 170 ulike magiske formularer som kan hjelpe laget ditt, samt bestikke dommere eller prøve ut diverse dopingpreparater.

Denne demoen er fullstendig spillbar, men kommentarene til kampene er innlest på fransk, og enkelte funksjoner har litt andre navn enn de får i den engelske versjonen. Cyanide og Digital Jesters har lovet å gi ut en fullstendig engelskspråklig demo innen noen få uker, så hvis du ikke tåler tanken på å høre en franskmann kommentere voldsorgien, kan du alltids vente til den neste demoen kommer ut.

Demoen er på 168 MB, og inneholder en håndfull øvingsoppdrag, muligheten for å spille som barbarer eller levende døde, fire "skirmish"-kart og begynnelsen av karrieremoden. Du kan laste den ned herfra:

Siste fra forsiden