Chaos League

Nå er demoen av den britiske versjonen av Chaos League ute, slik at de som gleder seg til dette blodige fantasy-sportsspillet kan teste hvordan det fungerer i praksis.

Chaos League er et sportsstrategispill som omhandler en blodig lagsport som minner litt om amerikansk fotball eller rugby. Her får du kontroll over ni lagkamerater, og målet er å plassere ballen i motstanderens målzone for å få poeng. Hvordan du vil oppnå dette er opp til deg, og fair-play er et ikke-ord i dette spillet.

I motsetning til de fleste andre sportsspill fokuserer Chaos League mer på strategi enn dribleferdigheter og liknende, og kontrollene minner derfor mye om dem du finner i sanntidsstrategispill. Spillet foregår i et fantasiunivers befolket av ti ulike raser, og du kan kontrollere alt fra levende døde til orker, mennesker og alver. Totalt er det ulike 70 typer spillere i Chaos League (inkludert monstre og stjernespillere).

Som manager for laget ditt får du også ansvar for å kjøpe og selge spillere, og stå for treningen av de individuelle spillerne dine. I tillegg kan du kjøpe inn utstyr og over 170 ulike magiske formularer som kan hjelpe laget ditt, samt bestikke dommere eller prøve ut diverse dopingspreparater. Du kan også kjøpe feller som du kan prøve å få motstanderne til å gå i, med blodige resultater.

Dette er den engelskspråklige Chaos League-demoen, og med unntak av at kommentarene nå er på engelsk er den helt lik den forrige demoen. Installasjonsfilen er på 147 MB, og inneholder en håndfull øvingsoppdrag, muligheten for å spille som barbarer eller levende døde, fire "skirmish"-kart og begynnelsen av karrieremoden. Du kan laste den ned herfra:

Siste fra forsiden