Chaos League

Har du lyst til å prøvespille flerspillerkomponenten av det voldelige sportsstrategispillet Chaos League? I så fall bør du prøve den nylanserte demoen.

Chaos League foregår i en fantasiverden hvor folk elsker å se andre folk utøve vold mot hverandre (omtrent slik som i vår verden, faktisk). I dette universet holder det ikke med fotball, håndball eller innebandy, her vil publikum se blod og avrevne kroppsdeler. Den mest populære sporten er en blanding av amerikansk fotball og ren krig, og det er denne som spilles i Chaos League.

Den tidligere lanserte enspillerdemoen av Chaos League har fått mange tilhengere, og nå har Digital Jesters og Cyanide lansert en flerspillerdemo av spillet. I denne demoen får du tilgang til tre raser; barbarer, mennesker og levende døde, og når du har fått sammen et lag kan du ta en tur på nettet for å gå til sportlig krig mot andre spillere verden over. Demoen inneholder fire arenaer å spille på.

Hvis du skulle bli god i spillet, kan du delta i en demoturnering hvor premiepotten er på hele 2000 britiske pund. Turneringen starter den 5. juli og varer til den 26. juli, og er åpen for spillere fra hele verden. For mer informasjon kan du besøke spillet offisielle nettsted, hvor du også kan registrere deg som deltaker i turneringen.

For å finne mer informasjon om Chaos League kan du stikke innom spillets nettsted eller vår produktside. Demoen finner du her:

Siste fra forsiden