Chaos Legion på PC til høsten

Capcom er beryktet for sine flotte action-spill, og spillene som er i vente fremover nå skal nok en gang bevise dette. Chaos Legion, som inntil i dag kun var annonsert på PlayStation 2, er en av titlene Capcom har store planer for.

Historien i action-/rollespillet utspiller seg rundt en fektemester ved navn Sieg Wahrheit og hans gamle venn Victor Delacroix. En ulykke gjør at Delacroix ?faller? ned i det dypeste mørke, og Siegs oppdrag blir å hjelpe Wahrheit før verden blir omgjort til et totalt kaos.

Med dette spillet prøver Capcom i tillegg å bevege seg litt vekk fra standard-franchisen, og presentere noe helt nytt. De som har spilt Devil May Cry-serien vil kjenne seg igjen i Chaos Legions visuelle stil med det samme. Tittelen tilbyr et helt nytt ?legion?-slåssesystem. Det er usikkert hva dette systemet går ut på, men det skal gjøre det vesentlig lettere å kontrollere karakterene.

I dag offentliggjorde Capcom at Chaos Legion også vil bli lansert på PC i løpet av den kommende høsten. PC-versjonen vil ikke bare få støtte for samtlige Windows-systemer av nyere tid, men tittelen blir også lansert på 8 språk (japansk, engelsk, fransk, tysk, spansk, italiensk, koreansk og kinesisk). Dato for PlayStation 2-lanseringen er i begynnelsen av september for Europa.

Siste fra forsiden