Chessmaster 10th Edition

Ubisoft har akkurat kunngjort at de vil gi ut Chessmaster 10th Edition i august. Samtidig har de lansert en demo av spillet.

Chessmaster-spillene har holdt det gående siden åttitallet, og hvert av spillene i serien har kommet med mer innhold enn de forrige. Nå er Ubisoft klare til å gi ut det tiende spillet i rekken, og i den forbindelse har de lansert en demo av spillet.

Chessmaster 10th Edition kommer med et nytt og enklere brukergrensesnitt, en ny online-del som inneholder et rangeringssystem, læringsverktøy og chattefunksjoner, samt mulighet for å organisere og delta i mesterskap. Utviklerne skryter også av andre detaljer, som animerte brikker og forbedret kunstig intelligens som kommer med flere vanskelighetsgrader.

I tillegg kommer spillet en stor læringsdel som har fått navnet Chessmaster Academy, hvor du får instruksjoner om alt fra enkle og grunnleggende trekk til avanserte strategier, og læremesterne er noen av verdens beste sjakkspillere (f.eks. Josh Waitzkin og Larry Christiansen). Josh Waitzkin har forøvrig dette å si om spillet:

- Chessmaster 10th Edition er perfekt for folk i alle aldre som ønsker å lære og forbedre evnene deres i sjakk. Jeg synes det var storartet å jobbe sammen med uviklerne i forbindelse med Chessmaster Academy, og er sikker på at tilhengerne vil bli imponert over detalj- og kvalitetsnivået i spillet.

For mer informasjon om spillet kan du besøke det offisielle nettstedet eller laste ned demoen. Denne demoen lar deg spille gratis i åtte timer, og kommer med mulighet for flerspiller over nettet (gratis helt til spillets lanseringsdato, som er 10. august). Du kan laste den 60 MB-store demoen ned herfra:

Siste fra forsiden