Children of the Nile

Nå kan du prøve å bygge en by ved Nilens bredder, i demoen av det nyeste spillet fra skaperne av Pharaoah og Caesar-seriene.

Children of the Nile beskrives som neste-generasjons bybyggerspill, og den største grunnen til dette er nok det faktum at spillet simulerer livet til hver enkelt innbygger i byen din. Innbyggerne lever sine daglige liv uten at du behøver å blande deg inn, og jobben med å lede dem blir dermed mye mer lik en ekte leders jobb enn det som er tilfelle i vanlige spill i sjangeren.

Det er knyttet store forventninger til dette spillet, ikke minst med tanke på at utviklerne stammer fra det nå nedlagte Impressions Games, et utviklerselskap som har stått for mange store bybyggerspill gjennom tidene. Nå kan vi endelig finne ut hvorvidt spillet faktisk svarer til disse forventningene, ved å teste den nylanserte demoen.

Demoen inneholder to scenarier ("Dawn of Civilization" og "Enlightenment") som begge fokuserer på å lære spilleren opp til å bli en god farao. Demoen er på litt under 200 MB, og du finner den ved å følge disse lenkene:

Siste fra forsiden