Chrome-etterfølger på vei

Skytespillet Chrome er i ferd med å få en etterfølger, til PC og nestegenerasjons konsollsystemer.

Chrome, fra polske Techland, fikk ikke den helt store mottakelsen da det ble lansert for en tid tilbake. Spillets grafikkmotor imponerte mange med sine lange synsrekkevidder og imponerende landskap, men gameplayet var dessverre heller labert (selv om det riktignok fikk enkelte tilhengere).

Nå vil Techland prøve på nytt. Sjefen deres, Pawel Marchewka, har fortalt at beslutningen om å lage en etterfølger ble tatt tidlig i fjor, og at den første fasen av utviklingen (preproduksjon) nylig ble igangsatt. Studioet vil begynne å fokusere maksimalt på spillet når de har blitt ferdige med Call of Juarez, et førstepersons skytespill hvor handlingen foregår i den ville vesten.

Vi har ikke spesielt mye faktisk informasjon om hva vi kan forvente av Chromes etterfølger, annet enn at den vil inneholde en enspillerkampanje og mulighet for at opp til 64 mennesker kan kjempe mot hverandre samtidig.

Marchewka forteller at Techland har eksperimentert mye med interessante konsepter fra tegneserier, bøker og science-fiction-filmer, og at de har fokusert på ting som ikke tidligere har blitt oversatt til dataspill. Han er sikker på at det neste Chrome-spillet vil revolusjonere science-fiction-sjangeren, og at det vil tilby nytt og friskt innhold samt et originalt gameplay.

I mellomtiden ser vi frem til å finne ut om Call of Juarez klarer å imponere oss i like stor grad som Outlaws gjorde for mange herrens år siden.

Siste fra forsiden