Chrome: SpecForce

Techland har akkurat gitt ut den første demoen av det futuriske taktiske skytespillet Chrome SpecForce.

Chrome SpecForce er satt til det samme universet som Techland sitt forrige skytespill, Chrome, foregikk i. Alt foregår i en fjern fremtid, hvor menneskeheten har begynt å kolonisere andre solsystemer for å finne nødvendige ressurser og plass å leve på. Denne koloniseringen er det store megakorporasjoner som står for, og disse er naturligvis stadig i konflikt med hverandre.

Dette resulterer i at mange av de nykoloniserte planetene ender opp uten noen form for kontroll fra de sentrale myndighetenes side. Dermed vokser det fram kriminelle elementer og terroristorganisasjoner som etter hvert begynner å true resten av Federasjonen, og det er disse du, som en del av en spesialstyrke ved navn SpecForce, får i oppdrag å kjempe mot. Styrken er bevæpnet med de nyeste og mest avanserte våpnene, og er blitt etablert for å beskytte Federasjonen mot alle slags angrep.

I det ferdige spillet blir vi lovet intelligente fiender, som krever taktisk tenking, raske reflekser og avgjørelser. Du vil operere alene, eller sammen med laget ditt, gjennom urbane moderne landskap og åpent terreng med en imponerende synsrekkevidde. Spilleren vil kunne kontrollere ulike fremkomstmidler på land og i lufta. Via Internett eller LAN kan spilleren kjempe i fire ulike moduser, med 32 spillere samtidig.

Demoen på 345 MB, som lar deg spille gjennom ett av spillets brett i enspiller-modus, kan lastes ned her:

Siste fra forsiden