Chrome

Chrome har vært i utvikling av Techland lenge nå, og sammenlignes allerede med spill som Rainbow Six, Halo og Deus Ex. Chrome skal ha både taktiske og fremtidsrettede elementer.

I sin første pressemelding i slutten av 2001, fortalte Techland om et avansert brett-system med enorme områder, som ingen tidligere har sett i et dataspill, med realistiske mennesker, kjøretøyer og andre objekter er blant fasilitetene. I tillegg frister de med en revolusjonerende multiplayer-modus.

Historien finner sted i en nylig kolonisert planet i en stjernesystem langt vekk fra jorden. Spilleren tar kontroll over Logan, en dusørjeger mellom stjernene, som tar i mot forskjellige oppdrag av varierte vanskelighetsgrader. Ved å ta i bruk implanterte vev, kan spilleren endre peronaliteten og egenskapene til Logan. Etterhvert som spillet utvikler seg blir dette mer og mer avgjørelse, for å klare de totalt 14 oppdragene. Alle oppdragene krever gode reflekser og taktisk tankegang for å gjennomføres. Oppdragene finner på mange lokasjoner, som f.eks i jungelen, fremtidsbaserte miltærbaser og månelandskap.

I dag fikk vi tilgang på en helt ny in-game-video fra spillet. Vi er også i gang å tester en spillbar preview-versjon fra E3 2003, og en sniktitt kommer om ikke alt for lenge.

Siste fra forsiden