CID The Dummy

Bli krasjtestdukke

CID er en dukke som tåler en støyt, noe som kommer godt med i dette plattformspillet.

CID The Dummy er et plattformspill som følger krasjtestdukken CID (Crash Impact Dummy) i en fremtidsverden hvor absolutt alt må sikkerhetstestes før det slippes ut i salg, for å unngå søksmål fra uheldige kunder som nekter å ta ansvar for sin egen dumhet.

Slåsskamp i solnedgang.

CID kan klatre opp vegger, slenge seg ved hjelp av tau, brenne hindringer, bruke maskiner og annet utstyr, ødelegge vegger ved hjelp av sitt harde hode og bruke både never og våpen for å bekjempe fiender.

I tillegg til å slåss mot bisarre fiender og drive akrobatisk plattformhopping, må CID løse nøtter og unngå feller for å komme i mål.

Den nylanserte demoen inneholder en øvingsdel som introduserer dukkens evner, før du slippes løs i det utgiver Oxygen beskriver som et av spillets beste nivåer, en skummel kirkegård.

Demoens installasjonfil er på 275 MB.

Bittorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via Bittorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller Utorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP (begrenset til 100 KB/s):

Mer informasjon kan du finne på spillets offisielle nettsted. CID The Dummy skal lanseres tidlig neste år, til Wii, PC, PS2 og PSP.

Siste fra forsiden