Civilization IV: Beyond the Sword

Prøv verdensromkampanjen fra den nye Civilization-ekspansjonen.

Civilization: Beyond the Sword er en svært omfattende ekspansjonspakke til Civilization IV. I tillegg til å gi oss nye teknologier, enheter, underverker og sivilisasjoner (hvor mye fokuserer på å gjøre den siste delen av spillet mer interessant) får vi en rekke nye scenarier som tar spillet i helt nye retninger.

Video: Civilization IV: Beyond the Sword

Vis større

Video: Civilization IV: Beyond the Sword

Stikkord:
  • spill
  • pc
  • strategi
  • civilization iv: beyond the sword


Et av disse er Final Frontier, hvor vi får prøve oss som hersker over en sivilisasjon i verdensrommet. Her må vi kolonisere planeter, bygge romskip og drive krig i ekte Civilization-stil, men i helt nye omgivelser (og med en rekke unike gameplayelementer).

Nå har 2K Games lansert en demo av Beyond the Sword, og denne tar for seg nettopp Final Frontier-scenariet. Her får du spille 75 turer som leder for en interplanetarisk stormakt, og teste hvordan det hele fungerer. Demoens installasjonsfil er på 717 MB.

BitTorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via BitTorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller uTorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP:

Siste fra forsiden