Civilization IV: Beyond the Sword

Var den første demoen av Civilization IV: Beyond the Sword litt for eksotisk? Her er demo nummer to, som er litt mer jordnær.

Civilization IV: Beyond the Sword er en omfattende ekspansjonspakke for Sid Meier's Civilization IV. I tillegg til en rekke spennende gameplayutvidelser og tillegg, kommer ekspansjonen med mange unike modifikasjoner og kampanjer.

Se nyhetene i Beyond the Sword

Vis større

Video: Civilization IV: Beyond the Sword

Stikkord:
  • spill
  • pc
  • strategi
  • civilization iv: beyond the sword


Den første demoen av Beyond the Sword fokuserte på én slik modifikasjon, nemlig Final Frontier. Her ble vi tatt med ut i verdensrommet, og fikk oppleve et gameplay som på mange måter var helt annerledes enn det vi kjenner fra standardspillet.

Nå har Firaxis og Take 2 lansert nok en demo av Beyond the Sword. Denne tar oss til middelalderens Europa, der vi må kjempe om makten i det som i dag er Frankrike. Demoen skal visstnok også inneholde en eksklusiv dinosaur-enhet.

Den nylanserte demoen er begrenset til 100 turer per kampanje. Installasjonsfilen er på 585 MB.

BitTorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via BitTorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller uTorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP:

Siste fra forsiden