Civilization IV

Nå kan du prøvespille det som de fleste kritikere betegner som et av tidenes beste strategispill. Pluss; hvis du allerede eier spillet, kan du laste ned en oppdatering.

På tross av at det fikk 9/10 i omtalen vår, finnes det fortsatt noen som ikke har kjøpt Civilization IV enda. Hvis du er en av disse, bør du først og fremst skamme deg, men når det er unnagjort, kan du laste ned den nylanserte demoen av spillet for å få et visst innblikk i hva det er du har gått glipp av.

Denne demoen lar deg spille i hundre turer, og inneholder spillets øvingsdel og muligheten til å spille som greker, inder, romer og inkaindianer. Selv om det skal godt gjøres å vinne spillet innen 100 turer, er det mer enn nok tid til å få mye glede ut av spillet.

I starten bør du utforske verden rundt deg, utvide den første byen din og lete etter nye steder hvor det passer å lage byer, samtidig som du må forsvare deg mot barbarer og ville dyr. Forhåpentligvis treffer du også på noen andre riker etter hvert, men vær oppmerksom på at du ikke får fullstendige diplomatiske muligheter før du har forsket deg frem til dem.

Demoen er på 314 MB, og du kan laste den ned herfra:

Firaxis har også lansert en oppdatering til spillet. For en fullstendig liste over hva denne retter og endrer kan du stikke innom Planet Civilization. Oppdateringen kan lastes ned ved å velge "check for updates" i "options"-menyen, eller ved å følge en av disse lenkene (installasjonsfilen er på 23 MB):

Siste fra forsiden