– Civilization med magi

Stardock-sjef om nytt prosjekt

Brad Wardell har snakket litt om det kommende strategispillet til Stardock.

Shacknews har kjørt et intervju (i todeler) med Stardock-sjef Brad Wardell om en rekke forskjellige emner (inkludert det kommende actionstrategirollespillet Demigod), og helt avslutningsvis fikk de litt informasjon om Galactic Civilizations-skaperens neste storprosjekt.

Master of Magic.

Stardock jobber som kjent med et fantasy-basert strategispill, som visstnok skal være inspirert av klassiske Master of Magic, et Civilization-aktig spill som foregikk i en fantasyverden.

Wardell beskrev det nye prosjektet som «Civilization med magi», og fortalte at det er et turbasert strategispill i stil med Civilization. Men han understrek selvsagt at spillet har mange interessante elementer som gjør denne beskrivelsen mangelfull.

Blant annet kommer spillet med taktiske slag, samtidig som det har avanserte modifikasjonsmuligheter hvor det du lager raskt kan deles med andre spillere.

Wardell sammenlignet dette med systemet vi finner i Spore, og uttrykte en viss ergrelse over at selskapet ikke har snakket mer om dette tidligere, etter som han fryktet folk vil tro de har stjålet ideen fra Spore.

Brad Wardell fortalte at selskapet planlegger å komme med en offisiell kunngjøring av spillet i november. Med unntak av en håndfull personer som jobber med Gas Powered Games på Demigod, er hele Stardock-teamet opptatt med det kommende strategispillet.

Selv om lanseringen av fullversjonen fortsatt er langt frem i tid, sa Wardell at planen er å gå i gang med en åpen betatest til våren.

Siste fra forsiden