Clank redder Ratchet

I Secret Agent Clank må roboten Clank redde partneren sin, Ratchet.

På Tokyo Game Show demonstrerte Sony et nytt spill om de populære PlayStation-heltene Ratchet og Clank. Spillet heter Secret Agent Clank, og kommer for PSP. Utviklingen foregår hos High Impact Games, og lanseringen vil finne sted til neste år.

I Secret Agent Clank har Ratchet blitt beskyldt for en forbrytelse han ikke har begått. På tross av at hans heroiske fortid har de utakknemlige myndighetene besluttet å kaste den pelskledde spillhelten i fengsel, og nå er det opp til roboten Clank å få ham ut.

For å oppnå dette, blir det nødvendig å leke spion. Ved hjelp av en rekke høyteknologiske duppeditter må Clank komme seg forbi fiendens forsvar. Han får også utnytte seg av et bredt våpenarsenal, for de situasjonene hvor det er best å være litt mer direkte.

Den «populære» bifiguren Captain Qwark blir også en spillbar figur i Secret Agent Clank. Han skryter på seg å ha overvunnet en rekke av spillets sjefsfiender, og skrønene hans blir spillbare segmenter i spillet. Ratchet får også være med på moroa i flere brett, noe som forhåpentligvis betyr at vi kan se frem til et variert gameplay.

Siste fra forsiden