Clive Barker's Jericho

Skrekkforfatter Clive Barker gjør snart comeback i spillformat. Her er en rykende fersk demo av Jericho.

Clive Barker’s Jericho er et actionorientert skrekkspill, med en rekke visuelle og uvirkelige effekter. Spillet vil blande mørke elementer fra Clive Barkers skrekkfilmer og romaner med en ambisiøs historie. Vi blir fortalt at prosjektet er tett opp mot forfatterens hjerte, og at ingen har sett noe lignende før. Vi loves et svært spektakulær og kreativt spill, som drar spilleren inn i opplevelsen med både spark og skrik.

Handlingen finner sted i en fjerntliggende ørken, hvor en tidligere forsvunnet by har kommet tilbake. En ondskap fra tidenes morgen vekkes til live og en spesialstyrke blir sendt inn for å nedkjempe denne styggedommen, før den tar knekken på menneskeheten. Spilleren vil utsettes for stadig nye utfordringer, nye områder og grøss på sin vei mot det mørkeste mørke.

Nå har Codemasters sluppet en demo på 1,1 GB for PC. Her får du først en introduksjonsvideo, og deretter en mulighet til gå ondskapen i møte, som tre av medlemmene i spesialstyrken Jericho. Alt foregår i det herlige kloakksystemet til byen Al Khali i Midt-Østen. I morgen klokken 11 slippes demoen på Xbox Live Marketplace, mens PlayStation 3-demoen slippes 4. oktober.

BitTorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via BitTorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller uTorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP (begrenset til 100 KB/s):

Siste fra forsiden