Club Football 2005

Kan Club Football 2005 konkurrere med FIFA 2005 og Pro Evolution Soccer 4?

Det må være artig å like fotballspill for tiden. De som liker managerspill kan glede seg over Football Manager 2005 og det neste Championship Manager-spillet, mens de som synes det er morsommere å ta del i selve spillet kan kose seg med FIFA 2005 og Pro Evolution Soccer 4. Som om ikke dette var nok, kommer Codemasters med Club Football 2005.

For å skille seg ut på markedet kommer Club Football i en rekke ulike versjoner. Forskjellen på de ulike versjonene er ganske enkelt hvilket lag de omhandler, og du kan velge mellom alt fra kjente engelske klubber som Arsenal, Liverpool og Manchester United til europeiske storklubber som Real Madrid og Juventus. De ulike versjonene kommer med hver sin introduksjonssekvens og massevis av opplåsbart materiale, som spesifikke "behind the scenes"-videoer for hvert spill.

Årets versjon skryter av dobbelt så mye offisielt innhold som tidligere og nye spillmoduser, som karriere, øvelsesmodus og klassiske scenarier. I karrieremodus skaper du din egen fotballspiller fra bunnen av, og om du er god vil han forhåpentligvis oppnå stjernestatus før det er på tide å pensjonere seg. Spillet lover et responsivt gameplay, presise kontroller og nye bevegelser.

Demoen kommer i to versjoner, og hvilken du velger er avhengig av om du liker Ajax, Arsenal, Bayern, Liverpool eller Real Madrid best. Du får uansett sjansen til å spille en halv kamp på det valgte lagets hjemmebane. Hver av demoene er på litt over 500 MB, og du finner dem her:

Siste fra forsiden