Codemasters hyller McRae

Codemasters har jobbet med Colin McRae i en årrekke. Spillutvikleren er sjokkert over rallystjernens plutselige død.

En hel rallyverden er lamslått etter at legenden Colin McRae (39) og hans fem år gamle sønn omkom i et helikopterkrasj lørdag. McRae var imidlertid også en kjent figur innen spillindustrien, og han jobbet tett med Codemasters på en rekke rallytitler.

Nå har den britiske utvikleren gitt uttrykk for sin sorg over det tragiske tapet.

– Alle hos Codemasters, spesielt de som jobbet tett med Colin McRae, er dypt sjokkert og i sorg over det som skjedde i helgen. Våre tanker er med hans familie og de som sto ham nær, vi deler deres smerte, skriver Codemasters i en pressemelding.

Den avdøde rallyføreren var veldig entusiastisk når det gjaldt utviklingen av nye rallyspill, der Colin McRae: DiRT er det foreløpig siste i rekken:

– Colin var en del av Codemasters-familien i over ti år, og det har vært et privilegium å ha en sann legende med på laget. Han var alltid svært interessert i hvordan spillopplevelsen skulle være, og ville forsikre seg om at den kom så tett opp mot virkeligheten som mulig.

Det er fortsatt i det blå om det vil komme flere Colin McRae-spill etter skottens dødsfall, men én ting er i hvert fall bombesikkert:

– Han vil aldri bli glemt av alle oss i Codemasters, lyder slutten på pressemeldingen.

PC PS2 PS3 Xbox 360

Siste fra forsiden