Codename: Panzers Phase Two (flerspiller)

En ny demo av Codename: Panzers Phase Two er klar. Denne gangen får vi anledning til å teste flerspillermulighetene.

Codename: Panzers Phase Two fortsetter der den fornøyelige forgjengeren slapp. Spillet kommer med tre forskjellige kampanjer, hvor du får kjempe for de allierte styrkene, tyskerne og motstandsbevegelsen i Jugoslavia. I tillegg får vi nye helteenheter samt en helt ny nasjon: Italia. Handlingen i spillet vil nå også foregå i Afrika, Italia og Jugoslavia, og kartene vil inneholde hundrevis av nye typer bygninger og andre objekter.

Spillet inneholder over 20 nye enheter, inkludert flammekasterstridsvognen Crocodile, M3 Grant/Lee og Semovente Basotto. For de kreative spillerne kommer spillet med et avansert redigeringsverktøy som blant annet tillater dem å forandre på kartene og enhetene. Spilleren får også en rekke nye taktiske muligheter. For eksempel vil det om natten være mulig å skru av lysene på enhetene dine slik at du kan overraske fienden.

Demoen som ble sluppet i dag er på 375 MB, og gir oss mulighet til å teste to moduser på to brett.

Anmeldelse av Codename: Panzers Phase Two blir lagt ut i morgen. Spillet er i salg i Norge fra fredag. For mer informasjon anbefaler vi lesing av vår sniktitt og vårt intervju med produsenten.

Siste fra forsiden