Codename: Panzers Phase Two

Har du fortsatt ikke bestemt deg for om du vil gå til innkjøp av Codename: Panzers Phase Two? Her er en ny demo av spillet.

Codename: Panzers Phase Two er et sanntidsstrategispill med et taktisk fokus. Spillet kom ut for en tid tilbake, og i vår omtale beskrev vi det som en diamant innenfor sjangeren, som kommer med stor variasjon, strategiske utfordringer og lettfattelig action. I tillegg serveres vi flott grafikk og svært forseggjort lyd, og kombinasjonen gjør Codename: Panzers Phase Two til et spill vel verd pengene.

Den nye demoen av Codename: Panzers Phase Two har nå kommet seg ut på nettet etter å ha fulgt med flere spillblader fra rundt om i verden, og hvis du fortsatt ikke er sikker på om dette spillet er verd et kjøp eller ikke, kan du laste den ned for å få et litt mer helheltlig inntrykk av spillet. Demoen inneholder et oppdrag hvor du må ødelegge minst 75% av de tyske enhetene som er i ferd med å trekke seg tilbake fra Tunis.

Demoen er på 440 MB, og du kan laste den ned fra lenkene under. For mer informasjon om spillet kan du lese vår omtale, og du kan i tillegg sjekke spillets produktside for å finne to andre demoer fra spillet (inkludert en flerspillerdemo).

Siste fra forsiden