Codename: Panzers (Utah Beach)

Her er en ny demo av det kommende sanntidsstrategispillet Codename: Panzers. Her får du ta del i angrepet på Utah Beach.

Det allierte angrepet på Utah Beach var totalt sett svært vellykket, ironisk nok fordi det fikk en fullstendig mislykket start. Tyskerne hadde nemlig forutsett hvor de allierte kom til å prøve å komme seg i land, og bygd sterke forsvarsverker der. De allierte styrkene på vei mot stranden møtte imidlertid sterk motstand i form av kraftige havstrømmer, som førte til at de nådde land to kilometer lengre sør enn opprinnelig planlagt. Her var også det tyske forsvaret langt svakere, og de allierte endte opp med kun å miste 200 mann under angrepet, som ble en stor og viktig suksess.

Utah Beach er det andre oppdraget i den allierte enspillerkampanjen i Codename: Panzers. I tillegg til dette oppdraget kommer demoen med et omfattende øvingsoppdrag, slik at spillere får en grundig innføring i de ulike mulighetene dette taktiske sanntidsstrategispillet. For å gjøre ting litt vanskelig har utviklerne fjernet muligheten for å lagre spill i denne demoen.

Codename: Panzers er et sanntidsstrategispill i full 3D som inneholder tre kampanjer med totalt 30 oppdrag. Spillet kommer med over hundre brukbare kjøretøy, over 50 forskjellige typer infanterisoldater og mye mer. Flerspillerdelen inneholder en kooperativ kampanje hvor spillere kan samarbeide om å fullføre historiedrevne oppdrag mot datamaskinen. I tillegg er det mulig å spille andre moduser, som "deathmatch" og "domination".

Den nye demoen er på 237 MB, og kan lastes ned herfra:

Siste fra forsiden