Codename: Panzers (Warzawa)

Stormregion og CDV har nylig gitt ut den første demoen av det kommende sanntidsstrategispillet Codename: Panzers.

Stormregion har tidligere stått for strategipillet S.W.I.N.E. I dette strategispillet, hvor handlingen er tatt fra andre verdenskrig, har de satt et ekstra fokus på stridsvogner. Spillet kommer med tre kampanjer som inneholder 30 oppdrag, over hundre autentiske kjøretøyer, samt omkring 50 typer bakketropper i full 3D.

Alt fra terreng, vær og bevegelser blir fremskaffet i ekte 3D. Soldatene, som blant annet er utstyrt med flammekaster, bazooka og miner, kan krype, løpe, dukke og søke dekning om det behøves. Gjennom ulike oppdrag er du også nødt til å bruke alt fra bandasjer til telefoner i krigsområdene.

Flerspillerkomponenten i spillet virker svært interessant, da den gir deg mulighet til å spille gjennom en historiedrevet kampanje i samarbeid med andre spillere. I tillegg til denne muligheten for kooperativt spill kan du selvfølgelig velge å gå for mer vanlige flerspillermoduser, som "deathmatch" og "domination".

Demoen inneholder et øvingsoppdrag og det tredje oppdraget fra den tyske kampanjen (som foregår i den polske hovedstaden Warzawa). Demoen er på 210 MB, og kan lastes ned herfra:

Siste fra forsiden