Colin McRae Rally 04

Codemasters har akkurat gitt ut en demo av Colin McRae Rally 04, slik at vi kan teste hvordan dette kritikerroste blir på PC.

Colin McRae Rally 04 til Xbox fikk karakteren 9 i vår omtale, og det er ingen ting som tyder på at den etterlengtede PC-versjonen blir dårligere. Dette spillet lar deg slå deg løs med over 20 ulike rallybiler på åtte ulike steder i verden. Spillet har oppdatert fysikk, 19 ulike dekktyper og 34 ulike typer underlag, noe som skulle sørge for en troverdig gameplayopplevelse.

Grafikkmotoren er forbedret og Colin sitt fjerde rallyspill inneholder langt flere detaljer enn tidligere spill i serien, noe som kanskje er spesielt synlig i forhold til skadeeffekter på bilene. PC-versjonen inneholder dessuten mulighet for at opp til åtte spillere kan kjøre mot hverandre over nettet og LAN.

Demoen inneholder kun mulighet for enspiller, og gir deg mulighet til å kjøre en Citroen Xsara på tre fartsetapper. Disse fartsetappene foregår i USA (North Catamount), Japan (Yuzawa) og Finland (Anttola). Demoen er på 151 MB, og mens du laster den ned kan du lese vår nylig publiserte sniktitt.

Demoen kan lastes ned fra disse nettstedene:

Siste fra forsiden