Colin McRae Rally 2005 til PC

Vi visste at dette rallyspillet ville komme til PC, men Codemasters har en overraskelse å by på når det gjelder utgivelsesdatoen.

Muligens er det den kommende PC-utgivelsen av Richard Burns Rally som har skremt Codemasters til å gå fra det faste prinsippet om å lansere PC-versjonen av Colin McRae-spill senere enn konsollversjonen. Nå har de i alle fall kunngjort at Colin McRae Rally 2005 ikke bare vil komme til PC (noe vi har blitt fortalt tidligere), men PC-versjonen vil komme samtidig med konsollutgavene.

Colin McRae Rally 2005 er det femte spillet i rekken rallyspill sentrert rundt den tidligere WRC-føreren Colin McRae. Spillet kommer med 23 individuelle konkurranser (fordelt på ni ulike land), over 30 biler og et helt nytt karrieremodus, hvor du starter som fører av en tohjulsdreven bil i et privat lag, og får tilgang til kraftigere biler og mer prestisjefylte konkurranser etter som du viser deg som en god fører.

Colin McRae Rally 2005 kommer til Xbox, PS2 og PC, i september. For mer informasjon kan du ta en titt på det offisielle nettstedet eller vår produktsider, hvor du blant annet finner en sniktitt.

Siste fra forsiden