Combat Mission: Shock Force

Trenger du en taktisk utfordring? Hva med en demo av Combat Mission: Shock Force?

Combat Mission-serien har en spesiell plass i mang en PC-spillers hjerte. Disse spillene har tradisjonelt fokusert mer på et nøyaktig og realistisk gameplay enn flott presentasjon, noe som også ser ut til å gjelde seriens nyeste tittel, Shock Force (selv om militærkjøretøyene, og da spesielt Stryker-vognene som er enheten spillet fokuserer på, ser rimelig lekre ut).

Et svært allsidig kjøretøy

De tidligere Combat Mission-spillene har alle foregått under andre verdenskrig, men Shock Force sier farvel til den konflikten. I stedet tar spillet for seg en fiktiv konflikt i Syria, hvor en radikal ny regjering har fått NATO på uinvitert besøk. Dette betyr at vi både må hanskes med konvensjonelle og ukonvensjonelle fiender.

Kamphandlingene foregår i varierte omgivelser, og vi får alt fra store skoger og fjellområder til ørkener, landsbyer og byer. Som vanlig loves vi høy realisme, i forhold til viktige detaljer som skademodellering, enhetenes individuelle egenskaper (blant annet i forhold til hva de kan se) og autentisk kontroll av de stridende styrkene.

Den nylanserte demoen av Combat Mission: Shock Force inneholder to oppdrag, hvor det ene fungerer som et øvingsoppdrag. I tillegg kan du teste spillets flerspillerfunksjon (LAN, online eller på samme maskin) og redigeringsverktøy (men du kan ikke lagre det du skaper). Demoen er på 328 MB.

BitTorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via BitTorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller uTorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP:

Siste fra forsiden