Command & Conquer 3 avslørt?

Et skannet bilde av coveret til amerikanske PC Gamer røper at Command & Conquer 3 er på vei. Samtidig ser britiske OXM ut til å fortelle at F.E.A.R. kommer til 360.

Et skannet bilde av det som ser ut som coveret til det amerikanske PC Gamer forteller stolt at bladet inneholder eksklusiv informasjon om Command & Conquer 3, samt den kortfattede beskjeden "Ny rase, ny historie, ny krig".

Det har også dukket opp enkelte fotografier av skjermbilder fra spillet (hentet fra selve bladet), som ser veldig ekte ut. Det er med andre ord rimelig sannsynlig at vi får høre mye mer om Command & Conquer 3 i tiden som kommer.

Dette er ikke det eneste coveret som ser ut til å røpe informasjon om en kommende stortittel. Det som ser ut som et cover fra det offisielle britiske Xbox-magasinet (OXM) forteller at PC-suksessen F.E.A.R. kommer til Xbox 360.

Bladet har også laget en produktside til spillet på nettstedet sitt, noe som indikerer at bildet er ekte. I og med at de er et velrespektert blad, betyr dette etter alt å dømme at F.E.A.R. virkelig er på vei til Xbox 360, og at vi får vite mer om spillet snart.

Siste fra forsiden