Command & Conquer 3 er ferdigutviklet

NOD og GDI er snart i tottene på hverandre igjen, for EA har kunngjort at utviklingen av Command & Conquer 3: Tiberium Wars er ferdig.

Command & Conquer-serien har fengslet strategispillere siden forrige århundre, og selv om Westwood Studios nå er borte, ser det ut som Electronic Arts ikke har store problemer med å videreføre serien. Nå har de kunngjort at utviklingen av Command & Conquer 3 er ferdig, og at alt dermed er klart for lansering 29. mars her til lands.

Historien i Command & Conquer 3: Tiberium Wars starter i år 2047, hvor jorden har blitt infisert av det selvproduserende og radioaktive stoffet tiberium. GDI forsøker så godt de kan å holde stoffet under kontroll, for når det sprer seg gjøres store områder ubeboelige. Samtidig ønsker den forskrudde sjefen for NOD å bruke tiberium til å sende menneskeheten inn i det han tror er den ideelle fremtiden.

Electronic Arts lover å ta oss tilbake til røttene i serien, med mange intense spillopplevelser og en interessant historie, som formidles gjennom gode, gamle videosnutter. Skuespillerne inkluderer Tricia Helfer, Josh Holloway, Joe Kucan, Michael Ironside, Jennifer Morrison, Billy Dee Williams og Grace Park.

Nettspilling blir også tatt seriøst, med støtte for IP-basert stemmekommunikasjon, integrert klanstøtte og tilskuervarianter som gjør det enkelt å spille sanntidsstrategi som en sport. Naturligvis kan vi også se frem til heftig grafikk og lyd. Mer informasjon om spillet finner du på det offisielle nettstedet.

Siste fra forsiden