Command & Conquer 3: Tiberium Wars

Command & Conquer-serien er tilbake der den skal være, med heftig fremtidskrig mellom GDI og NOD.

Etter det strålende sanntidsstrategispillet Supreme Commander er det nå Electronic Arts tur til å vise hva de duger til. Det tredje Command & Conquer-spillet (om vi ikke regner med ekspansjoner og relaterte titler som Red Alert, Renegade og Generals) er like rundt hjørnet, og her loves vi alle de elementene som gjorde serien til en suksess.

Fargesprakende fremtidskrig

Historien i Command & Conquer 3: Tiberium Wars starter i år 2047, hvor jorden har blitt infisert av det selvproduserende og radioaktive stoffet tiberium. GDI forsøker så godt de kan å holde stoffet under kontroll, for når det sprer seg gjøres store områder ubeboelige. Samtidig ønsker den forskrudde sjefen for NOD å bruke tiberium til å sende menneskeheten inn i det han tror er den ideelle fremtiden.

Electronic Arts lover å ta oss tilbake til røttene i serien, med mange intense spillopplevelser og en interessant historie, som formidles gjennom gode, gamle videosnutter. Nettspilling blir også tatt seriøst, med støtte for IP-basert stemmekommunikasjon, integrert klanstøtte og tilskuervarianter som gjør det enkelt å spille sanntidsstrategi som en sport.

Den nylanserte Command & Conquer 3-demoen inneholder ett øvingsoppdrag, to kampanjeoppdrag, samt ett "skirmish"-oppdrag som kan spilles på fire vanskelighetsgrader. Demoens installasjonsfil er på 1207 MB, så pass på at du enten har en rask linje eller veldig god tid. Det er ingen flerspiller i demoen.

BitTorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via BitTorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller uTorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP:

Fullversjonen av Command & Conquer 3: Tiberium Wars slippes i norske butikker 29. mars.

Siste fra forsiden