Commander: Europe at War

Storstrategi i Europa

Har du det som skal til for å vinne andre verdenskrig?

Commander: Europe at War er et turbasert strategispill der handlingen foregår under andre verdenskrig. Spilleren får kontrollere aksemaktene eller de allierte gjennom hele krigen, og får mulighet til å endre historiens gang.

Action på østfronten.

På tross av at dette er et detaljert krigsspill, skal det være lett å sette seg inn i for nye spillere. Spillet fokuserer på storstrategi, og gir deg et verdenskart som strekker seg fra USA i vest til Uralfjellene i øst.

Spillet får seks scenarier (inkludert Operation Barbarossa og D-Dagen), over 50 teknologier og 12 forskjellige typer enheter (inkludert lette og tunge stridsvogner, destroyere og motorisert infanteri).

Den nylanserte demoen (130 MB) gir deg tilgang på én times spilling. Om du liker det du ser, har både utgiver Slitherine og amerikanske Matrix Games (som selger spillet i boks) senket prisen midlertidig.

BitTorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via BitTorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller uTorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP (begrenset til 100 KB/s):

Skaperne av Commander: Europe at War jobber forøvrig med et nytt storstrategispill i samme stil, nemlig Commander: Napoleon at War.

Siste fra forsiden