Company of Heroes

For et par dager siden dukket det opp en gigantisk betademo av Company of Heroes på nettet.

Company of Heroes er det nyeste spillet fra Relic Entertainment, og de aller fleste som har testet det ser ut til å være enige om at dette blir et av årets beste strategispill. Blant punktene på skrytelisten finner vi fullstendig ødeleggbare spillmiljøer, realistisk fysikk (takket være Havok-motoren), svært realistisk kunstig intelligens og et tungt fokus på historiefortelling.

Company of Heroes foregår under andre verdenskrig, og følger de modige mennene i det oppdiktede "Able Company". Det hele starter med invasjonen av Normandie, men enspillerkampanjen tar deg gjennom hele Europa, og kulminerer i slaget om den tyske hovedstaden Berlin. Spillet bygger på Relic sin neste-generasjons Essence Engine.

Denne uken dukket det opp en enorm betademo av spillet. Denne inneholder et øvingsoppdrag og to oppdrag, og er på hele 1,5 GB. Vær oppmerksom på at denne demoen ikke er basert på den endelige koden til spillet, og at den kan inneholde feil som fullversjonen (og en evt. senere demo) har rettet opp.

Eller fra en av følgende kilder:

Siste fra forsiden