Company of Heroes

Her er den endelige enspillerdemoen av Company of Heroes, som erstatter betademoen.

Company of Heroes er et nytt sanntidsstrategispill fra Relic – skaperne av Homeworld-serien, Warhammer 40,000-franchisen og actionspillet The Outfit på Xbox 360. Her følger vi de modige mennene i "Able Company", og det hele starter med invasjonen av Normandie.

Mange av de som allerede har testet spillet en del hevder at det kan bli et av årets beste strategispill. Blant punktene på skrytelisten finner vi fullstendig ødeleggbare spillmiljøer, realistisk fysikk (takket være Havok-motoren), svært realistisk kunstig intelligens og et tungt fokus på historiefortelling.

Enspillerkampanjen tar deg gjennom hele Europa, og kulminerer i slaget om den tyske hovedstaden Berlin. Spillet bygger på Relic sin neste-generasjons Essence Engine.

Dagens demo erstatter den to uker gamle betademoen, og veier hele 1,8 GB. Men det er fremdeles enspillerkampanjen det går i. Du får spille gjennom en opplæringsdel og et par oppdrag fra kampanjen. I tillegg har denne endelige versjonen av demoen en "Skirmish"-modus med komplett teknologitre, og dukan selv velge hvilken side av krigen du vil kjempe fra.

Eller fra en av følgende kilder:

Company of Heroes slippes på PC 29. september.

Siste fra forsiden