Counter-Strike: Source beta snart

Hvis du har kjøpt Counter-Strike: Condition Zero eller abonnerer på Valve Cybercafé, har du snart sjansen til å delta i betatestingen av Source-versjonen av Counter-Strike.

Valve forteller nemlig at de snart kommer til å sette i gang en lukket betatesting av Counter-Strike: Source, og at de første som vil få sjansen er folk som abonnerer på Valve Cybercafé. Etter en periode vil også de som har kjøpt Counter-Strike: Condition Zero få mulighet til å bli med å betateste det Valve håper blir den neste landeplagen på nettet. Betatestingen vil starte senere denne sommeren, gjennom Steam-systemet.

Gabe Newell har tidligere fortalt at både Counter-Strike og Day of Defeat vil bli gjort tilgjengelig i Source-form når Half-Life 2 lanseres, og det at denne betatestingen er i ferd med å starte burde kunne tyde på at Half-Life 2 ikke er fryktelig langt unna en lansering. De siste uttalelsene fra Valve går ut på at de håper på å ha en gullversjon av Half-Life 2 ferdig i august, men noen utgivelsesdato er ikke kunngjort enda.

Siste fra forsiden