Countrymusiker raser mot Guitar Hero

Synes Guitar Hero III er kvalmende

Charlie Daniels raser etter å ha sett låten sin i Guitar Hero III.

Den amerikanske countrymusikeren Charlie Daniels tok nylig en titt på Guitar Hero III, som har en av låtene hans i spillet. I motsetning til vår anmelder, likte han ikke det han fikk se.

Hold barna unna Guitar Hero III.

Daniels liker ikke det han kaller spillets «mørke side», med groteske monstre, skumle lyseffekter og alle slags merkelige ting som dukker opp på scenen.

Den sinte musikeren står bak låten The Devil Went Down To Georgia, som handler om en gutt som møter djevelen til feleduell, og hvor djevelen alltid taper.

I Guitar Hero III kommer låten med en gitarspillende djevel, som ofte vinner duellen mot spilleren. Dette liker ikke Daniels, som mener spillets versjon av låten hans er en perversjon:

– Jeg vil at alle foreldre der ute som har barn som spiller dette spillet skal vite at jeg aldri gav disse folkene tillatelse til å pervertere låten min, og at resultatet gjør meg kvalm, sier han på nettstedet sitt.

Skumle lyseffekter i Guitar Hero III.

Daniels forteller at han mistet alle rettighetene til låten for mange år siden, og at det er selskapet som nå eier disse som har tillatt Activision å bruke låten i Guitar Hero III.

– Jeg ville aldri ha gitt tillatelse til å lage en slik spillversjon av en av mine låter, og jeg er svært skuffet over at selskapet som eier rettighetene ikke har passet bedre på. Slik det er nå, har de tillatt disse folkene å forbryte seg mot selve essensen i låten, sier han.

Daniels tror ikke at han har noen juridiske muligheter i saken, men ønsker at alle skal vite synspunktet hans. Han avslutter med å oppfordre leserne til å be for de amerikanske troppene, og ber i tillegg Gud om å velsigne Amerika.

Siste fra forsiden