Crazy Frog tilbake på banen

Den irriterende tingen er tilbake - Atari vil distribuere Crazy Frog Racer 2 i Norden.

Atari har kunngjort at de har sikret seg de nordiske distribusjonsrettighetene til Crazy Frog Racer til Nintendo DS og Crazy Frog Racer 2 til PC og PS2. Spillene utvikles av franske eNeko, på oppdrag fra Mercury Games (som består av folkene fra nedlagte Digital Jesters). Crazy Frog Racer 2 skal etter planen lanseres 24. november her til lands, mens Crazy Frog Racer for DS kommer i desember.

Som forgjengeren er Crazy Frog Racer 2 et slags bilspill der handlingen foregår på berg og dalbane-aktige baner inspirert av de alt for populære Crazy Frog-videoene (som Popcorn, We are the Champions og Axel F). Underveis får vi også mulighet til å låse opp nye minispill, slik som Football Crazy Frog og Go Go Dance Crazy Frog.

Crazy Frog Racer 2 kommer med tre nye figurer, nemlig Evil General, Hawaiian Crazy Frog og Robot Crazy Frog. Dessuten loves vi fem nye og eksplosive "power ups", slik som en giftsky, oljesprut og et blinkende lyn, og disse må selvsagt brukes taktisk for å ødelegge for motstanderne. Vi får også fire nye arenaer for flerspiller (ved hjelp av delt skjerm).

Om du ikke er forsiktig, kan du risikere å finne mer informasjon på spillets nettsted.

Siste fra forsiden