Cross Racing Championship

Cross Racing Championship er et bilspill som inneholder alt fra rallycross til asfaltracing, og her er demoen.

Utviklerne av Cross Racing Championship har tidligere stått for spill som Insane, og nå ser det ut som de har tenkt å levere nok en adrenalinfylt spillopplevelse. Kontrollsystemet tar litt tid å venne seg til, men det fungerer faktisk langt bedre enn førsteinntrykkene tilsier. Husk også å ta en titt på hvilke modifiseringsmuligheter du har før du går i gang.

I demoen får du oppleve fire ulike spillmoduser, på to forskjellige baner. Den ene banen er en gjørmete rallycrossbane hvor du får prøve deg mot datastyrte motstandere i tre forskjellige spillmoduser. Det første, "Cross Race", er standard rallycross, mens "Knockout" er slik at sistemann som passerer mål hver runde ryker ut, og vinneren er den siste gjenværende bilen på banen. "Hit&Swap" er litt spesiell - i utgangspunktet er det et vanlig rallycrossløp, men om to biler kolliderer vil førerne automatisk bytte plass.

På rallycrossbanen får du teste en bil som heter Quadro AD, og som åpenbart er inspirert av klassiske Audi Quattro. I og med at utviklerne ikke har lisensiert ekte biler, kan du smadre den flat om du vil, og som i Insane er det morsomt å se hvor ødelagt du kan få bilen før den nekter å kjøre mer.

Den andre banen er en asfaltbane, hvor du får teste "Time Trial"-modusen med en touring-bil som har fått navnet Revo GT. Her går det rett og slett ut på å kjøre så raskt som mulig, og når du har kjørt en runde vil du få kjempe mot et delvis gjennomsiktig "replay" av din hittil beste tid.

Demoen er på i underkant av 100 MB, og du finner den her:

Siste fra forsiden