Cryptic kunngjør Star Trek Online

Romskipkaptein i Star Trek-universet

Det er nå offisielt: Cryptic Studios utvikler Star Trek Online.

City of Heroes-utvikler Cryptic Studios har i dag kunngjort at de jobber med Star Trek Online, et massivt flerspillerspill der handlingen foregår i Star Trek-universet. Spillet kommer til PC og konsoll.

I Star Trek Online får du reise rundt i kjente miljøer fra TV-seriene og filmene. Her får du besøke alt fra Starfleet Academys elegante omgivelser til de brennende hulene på planeten Bajor og de eldgamle templene på Vulcan.

Du får også utforske nye verdener, oppdage nytt liv og møte nye sivilisasjoner, i et stadig ekspanderende univers. Cryptic sier at noen av oppdagelsene du gjør i spillet for alltid vil forandre Star Trek-verdenen.

I Star Trek Online får du selv være kaptein på ditt eget romskip (enten det er i føderasjonens eller klingonenes tjeneste). Dette skipet kan du selv utstyre slik du ønsker, og du får også rekruttere og trene opp ditt eget mannskap.

Du får med andre ord muligheten til å ta del i store romslag med skipet ditt, samtidig som du kan reise ned på planetoverflatene for å utforske de fremmede planetene i spillet.

Mer informasjon ville du ha funnet på spillets offisielle nettsted, hadde det ikke vært for at det på mystisk vis ser ut til å ha blitt fjernet siden vi startet arbeidet med denne artikkelen.

Siste fra forsiden