Crysis er ferdigutviklet

Skytespillet Crysis er endelig ferdigutviklet. I tillegg har smartinger funnet ut hvordan man kan forbedre grafikken kraftig i Windows XP.

Electronic Arts og Crysis har kunngjort at utviklingen av det etterlengtede skytespillet Crysis er ferdig, og at spillet har blitt sendt avgårde for masseproduksjon. Dermed ligger alt klart til norsk lansering 15. november.

Superkrefter kommer godt med i Crysis

– Vi er ekstremt stolte av det vi har oppnådd med Cryis. Vi ønsket å presse grenser, både i forhold til det visuelle og i forhold til et åpent og ikke-lineært gameplay, og vi tror at resultatet leverer det vi ønsket, forteller Crytek-sjef Cevat Yerli.

Mens du venter på at Crysis skal dukke opp i din lokale spillbutikk, kan du laste ned demoen som ble lansert på lørdag. Denne slipper deg løs i et tropisk øylandskap, hvor du må kjempe mot koreanske soldater. Som i resten av spillet loves du stor frihet i forhold til hvordan du vil løse oppgavene dine.

Om du har en god maskin med Windows XP, kan du forresten prøve å gjøre en liten endring i noen av spillets konfigurasjonsfiler. I følge forumgåere hos Crysis Online, vil du på den måten få muligheten til å forbedre grafikken kraftig – uten å installere verken Windows Vista eller DirectX 10.

Basert på bildene brukere har tatt etter å ha utført disse endringene, ser det ut som svært mange av de avanserte grafikkeffektene som i utgangspunktet kun er tilgjengelige for eiere av Windows Vista også fungerer på DirectX 9 og Windows XP, men at de av ukjente grunner ikke kan aktiveres inne i selve spillet.

For nøyaktig informasjon om hvordan du kan aktivere «very high»-instillingene i XP kan du sjekke forumtråden på Crysis Online (som inkluderer bilder). For mer informasjon om Crysis kan du blant annet sjekke Gamer.nos intervju med Faruk Yerli fra Crytek.

Siste fra forsiden