Crysis i New York

De første detaljene om Crysis 2 har dukket opp.

Crytek har allerede informert oss om spillmotoren Cryengine 3, men har vært forholdsvis taus når det gjelder spillet som skal benytte den nye teknologien. Nå deler endelig utvikleren noen opplysninger om Crysis 2 via det tyske magasinet PC Games.

Romvesener i storbyen

Spillet skal foregå i et ødelagt New York, hvor du skal kjempe mot aggressive romvesener. Historien utspiller seg tre år etter hendelsene i det første spillet.

Ifølge Crytek skal denne nye storby-arenaen åpne for mer vertikalt orientert spilling, som blant annet innebærer muligheten til å angripe fiender ovenfra.

Crysis 2 vil også introdusere Nanosuit 2.0, som gir spillfiguren din flere muligheter enn tidligere. Drakten er utstyrt med en ny "taktikk"-modus som gjør deg i stand til å samle informasjon om omgivelsene, fiendtlige posisjoner og mer.

Drakten skal visstnok ha fire modier som tidligere, men etter ønske fra Crysis-spillere, er "speed" -og "power"-modiene slått sammen.

Utover dette lover Crytek mange overraskelser og en dypere historie. PC Games så for øvrig litt av spillet og uttalte at det var blant de peneste spillene de hadde sett på noe plattform.

Crysis 2 er den første tittelen Crytek utvikler for konsoller, og spillet skal lanseres til både PS3, Xbox 360 og PC. Tidspunktet er ikke kunngjort.

(Kilde: CVG, via Actiontrip)

Siste fra forsiden