Crysis offisielt kunngjort

I dag kom den offisielle kunngjøringen om Crysis, et nytt spill fra skaperne av Far Cry.

Onsdag i forrige uke ble en hel del informasjon om skytespillet Crysis lekket ut for første gang, via det tyske bladet Gamestar. I formiddag var tiden inne for den offisielle kunngjøringen fra EA og Crytek. Det smøres tykt på om at dette blir et originalt skytespill, basert på en helt original idé, men utover det er det dessverre ikke stort nytt å rapportere om.

- Vårt fokus har alltid vært nytenkende gameplay og teknologi, og det å gi spillerne helt nye opplevelser gjennom originale ideer og konsepter. Crysis vil bli et bevis på den forpliktelsen, og vil tilby spillerne fra hele verden neste steg på skytespillfronten, forteller Cevat Yerli, adm. direktør hos Crytek i en pressemelding.

Spillet vil basere seg på CryEngine 2 og utvikles foreløpig kun for PC. Vi loves et interessant og spennende gameplay, hvor taktikk og spesialtilpasninger av våpen og armering er helt nødvendig for å overleve i et miljø preget av fiendtlige og fryktløse romvesener.

Noen lanseringsdato er foreløpig ikke satt, og vi venter fremdeles spent på de første skjermbildene. I respekt for Gamestar sin eksklusivitet, velger vi å ikke tilby nedlasting av tech-demoen som er lekket. For mer informasjon om Crysis anbefaler vi en titt på nyheten fra onsdag.

Siste fra forsiden