Crysis utsatt, nye Sim-spill på vei

EA har røpet at de jobber med The Sims 3, et nytt SimCity-spill, en ny versjon av Black og et nytt Lord of the Rings-spill. I tillegg har Army of Two og Crysis blitt utsatt.

Electronic Arts har gitt ut en ny finansrapport, hvor de forteller aksjonærene sine litt om planene deres for fremtiden. Her røpes flere spennende ting, slik som en rekke nye The Sims-spill. Først har vi The Sims II Holiday Edition for PS3, som i følge EAs Warren Jensen vil komme i julesesongen, "enten i 2006 eller 2007". Med tanke på at 2006 straks er over, virker det nok mest sannsynlig at spillet kommer neste år.

PC-spillet Crysis

Wii får også et The Sims-spill, og dette skal være spesielt utviklet for plattformen. I tillegg har vi selvsagt The Sims 3 for PC, men det kommer ikke før 2008/2009. Med tanke på hvor lenge det første The Sims-spillet fortsatte å tjene penger (blant annet takket være sine mange ekspansjoner), er det liten grunn til å tro at EA vil haste med lanseringen av The Sims 3.

EA forteller også at de kommer med et nytt Lord of the Rings-spill, et nytt SimCity-spill og en nestegenerasjons-versjon av Black. Ingen av disse nyhetene er særlig overraskende, men det er nok mange som gleder seg over å høre at disse populære spillseriene får nye tilskudd. Det fortelles også at vi kan glede oss til et nytt spill i Road Rash-serien.

En nyhet som sikkert ikke er like gledelig, er at Army of Two og Crysis har blitt utsatt. Tidligere var det meningen at begge disse spillene skulle komme ut i første kvartal neste år, men dette vil ikke skje. EA har ikke gitt spillene nye utgivelsesdatoer, men de har flyttet dem inn i finansåret 2008, som for deres del starter 1. april 2007.

Siste fra forsiden