Crysis Warhead med dato

Snart mer øykrig

EA og Crytek har kunngjort slippdatoen for den første Crysis-oppfølgeren.

Oppfølgeren til Cryteks skytespill Crysis er snart klar for utgivelse. Utgiver Electronic Arts planlegger å slippe spillet i Norge 11. september.

Handlingen i Crysis Warhead foregår samtidig med den vi så i Crysis, men på en annen del av øya hvor originalspillet fant sted. Denne gangen får vi tre inn i nanodrakten til sersjant Sykes, også kjent som Psycho.

Måtehold er ikke Crysis sterkeste side.

I en pressemelding lover Crytek-sjef Cevat Yerli mer av det som gjorde Crysis så populært:

– Crysis-fans kan glede seg til åpne områder, lekker grafikk og store, episke kamper, akkurat som i det første spillet. De får også endelig finne ut hva slags ugang Psycho drev med på den andre siden av øya.

Yerli håper spilet også kan introdusere nye spillere til Crysis-universet:

– Vi har gjort Warhead lettere å sette seg inn i for spillere som ikke har prøvd originalspillet. Historien i spillet fungerer uten at man trenger å vite noe om hva som skjedde i Crysis, og vi har optimalisert spillet slik at det kan kjøre på et bredere utvalg PC-er. Vi har også inkludert Crysis Wars, en spesielt tilrettelagt flerspilleropplevelse lagt til Crysis-universet.

Crysis Wars består av tre forskjellige spillmoduser. «InstantAction» og «PowerStruggle» er tilbake fra Crysis, og vi får også den ferske modusen «TeamInstantAction». Her blir det rask, lagbasert action med elementer fra de to andre modusene. Det er også inkludert sju nye kart, et for «PowerStruggle» og seks for «InstantAction» og «TeamInstantAction».

Siste fra forsiden