Crysis

Det er skyhøye forventninger til skytespillet Crysis. Nå kan du endelig prøve en spillbar demo.

I PC-spillet Crysis sendes du for å etterforske en øy i sør-Kina-havet, hvor en asteroide skal ha krasjet. I begynnelsen er man ikke helt sikker på hva som har skjedd, men Nord-Korea er allerede i gang med å utforske øya. Det viser seg at asteroiden i virkeligheten er et romskip, og at de som var ombord ikke har særlig hyggelige intensjoner.

Skjermbilde fra demoen.

Resultatet blir at du og gruppen din må jobbe sammen med nordkoreanerne for å redde verden fra dens nye fiender. Romvesenene har en stor svakhet; de er avhengige av minusgrader for å overleve. Uheldigvis har de også teknologien som er nødvendig for å kjøle ned store områder, og etter hvert som tiden går vil det som en gang var frodig jungel bli snødekte landskap.

Nå har Electronic Arts endelig frigjort den ekstremt etterlengtede demoen av Crysis – et av årets aller hotteste skytespill, som utviklerne mener har så realistisk grafikk at spilleren får bakoversveis (hvis man har kraftig nok maskin). Fullversjonen kommer i salg i Norge 15. november, men allerede i dag kan du altså spille gjennom hele første oppdrag, som tilsvarer omtrent 45 minutter spilletid. Brettet vil gi et lite innblikk i det åpne gameplayet vi er lovet i Crysis.

Demoen er 1,8 GB stor og kan lastes ned her:

BitTorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via BitTorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller uTorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP (begrenset til 100 KB/s):

For mer informasjon om Crysis anbefaler vi en titt på vårt omfattende intervju med Crysis-utviklerne.

Siste fra forsiden