Cyan lever fortsatt

For noen uker siden fortalte vi at Cyan Worlds hadde sagt opp flesteparten av de ansatte. Nå har disse fått tilbake jobbene sine.

Cyan Worlds ble for noen uker siden tvunget til å si opp de aller fleste av de ansatte, etter som de ikke hadde sikret seg noen utgivelsesavtaler for kommende produkter og dermed ikke hadde penger nok til å drive selskapet uten støtte fra en utgiver. Nå ser det imidlertid ut til at de har skaffet seg en kontrakt for utvikling av et nytt spill, for de fleste av de ansatte skal nå være tilbake på jobb.

Cyan-grunnlegger Rand Miller har bekreftet overfor nettstedet San Jose Mercury News at nesten alle de tidligere ansatte har fått tilbake stillingene sine. Han har ikke gitt noen detaljer om hvordan selskapet har fått mulighet til å gjenoppta driften, men vi får sikkert vite hva denne tradisjonsrike utvikleren er i ferd med å koke opp (og hvem som betaler for moroa) etter hvert som tiden går.

Cyan World sitt til nå siste produkt er Myst V: End of Ages, som representerer avslutningen på Myst-sagaen. Spillet er tilgjengelig i butikkene nå, og ser generelt ut til å ha fått god kritikk verden over. Vi kommer etter hvert også med vår egen omtale av Myst V.

Siste fra forsiden