Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 blir kortere enn The Witcher 3

Utvikleren mottok mange klager på at The Witcher 3 var for langt.

CD Projekt RED

CD Projekt RED har ved flere anledninger gjort det klart at Cyberpunk 2077 blir et innholdsrikt spill, men når det gjelder selve hovedhistorien i spillet ser det ut til at denne blir noe kortere enn mange kanskje ventet.

I et intervju sendt på Twitch-kanalen CohhCarnage (via Eurogamer) trakk seniornivådesigner på Cyberpunk 2077, Patrick Mills, en interessant sammenligning med studioets forrige stortittel når det gjelder lengde.

CD Projekt RED

Litt kortere

– Vi vet at hovedhistorien i Cyberpunk 2077 er litt kortere enn i The Witcher 3, fordi vi fikk mange klager på at historien i The Witcher 3 rett og slett var for lang. Når vi så på dataene kom det frem at et stort antall spillere aldri kom seg til slutten, opplyser Mills.

Mills bedyrer imidlertid at Cyberpunk 2077 vil være tettpakket med innhold, og han ville ikke tallfeste hvor lang tid det vil ta å fullføre alle aktiviteter sammenlignet med The Witcher 3.

Spillere vil nok uansett bli opptatt en stund, og CD Projekt RED har tidligere antydet at Cyberpunk totalt sett blir vesentlig større enn Geralts eventyr.

– Cyberpunk er mye større enn noe annet CD Projekt RED har gjort tidligere. Mye, mye større. Vi utforsker ukjent farvann med tanke på kompleksitet og størrelse og de problemene vi støter på, fortalte daværende grafikkunstner på Cyberpunk 2077 tilbake i 2015.

Les også: Se den nye gameplay-videoen fra Cyberpunk 2077 »

Siste fra forsiden